This is getting kinda annoying...

Discussion in 'Feedback & FAQ' started by Luke, May 16, 2006.

  1. #1
    Luke

    Luke Mind Your Manners. LPA Addicted VIP

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    15,206
    Likes Received:
    107



    Too often I have tried to access LPA and the pages have either taken like forever to load or not loaded at all...what's going on?
     
  2. #2
    Dedicated

    Dedicated LPA Addict LPA Addict

    Joined:
    Jan 18, 2003
    Messages:
    15,038
    Likes Received:
    9



    Maybe your computer is just shit? xD


    I'm having no problems at all <_<
     
  3. #3
    Holiday

    Holiday Married and on a life-long adventure! LPA Super VIP

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    4,337
    Likes Received:
    0



    Actually, I have that problem to. =/


    A lot of times the page just turns white and it says it's finished loading. <_<
     
  4. #4
    Mark

    Mark Canadian Beauty LPA Administrator

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    24,861
    Likes Received:
    388



    That has never happened to me.

    What browsers are you guys using?

    And is there a specific thread that tends to happen in?
     
  5. #5
    Tomi

    Tomi &nbsp; LPA Addict

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    16,514
    Likes Received:
    0



    It occasionally happens to me. =\

    I blame vBulletin! :lol:
    (I'm kidding.)​

    Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3 ID:2006042618
     
  6. #6
    Holiday

    Holiday Married and on a life-long adventure! LPA Super VIP

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    4,337
    Likes Received:
    0



    Um, I use the new version of Firefox, whichever one that is.

    It normally happens when I go back to the main forum page and then like RT gets really slow, but so does everything, like Artist's Gallery.
     
  7. #7
    Debus

    Debus Morbid Fascination LPA Addict

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    19,780
    Likes Received:
    0



    The same happens with me all the time. It always happens in the evening as well. It's all over the forum. I'll try and load the home page and it just won't load. I'm using I.E by the way
     
  8. #8
    Holiday

    Holiday Married and on a life-long adventure! LPA Super VIP

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    4,337
    Likes Received:
    0



    yeah, the main forum page is the worst for me by far. it just did it again right now. It refreshed quite quickly though.
     
  9. #9
    Mark

    Mark Canadian Beauty LPA Administrator

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    24,861
    Likes Received:
    388



    That's really weird. I'm on all the time and it never happens.

    Have you tried clearing out your caches?
     
  10. #10
    Linja

    Linja Good. Be magnanimous. Über Member

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    12,551
    Likes Received:
    0



    Hm, I have a slight problem with accessing the site but that's probably just concerning my computer.

    "Safari can’t open the page.

    Safari can’t open the page “http://www.lpassociation.com/forums/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=10”. The error was: “lost network connection” (NSURLErrorDomain:-1005) Please choose Report Bug to Apple from the Safari menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message."
     
  11. #11
    Luke

    Luke Mind Your Manners. LPA Addicted VIP

    Joined:
    Jun 23, 2004
    Messages:
    15,206
    Likes Received:
    107



    The thing is that my stepdad who like builds computers says there shouldn't be anything wrong because all the settings are fine and when I restarted both the computer and the modem the site still wouldn't load so I think it is something wrong here...
     
  12. #12
    Tomi

    Tomi &nbsp; LPA Addict

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    16,514
    Likes Received:
    0



    If it's happening to multiple people, then it's most likely a server-side problem. Just a guess. ;)
     
  13. #13
    Will

    Will bread crumbs & white stones LPA Addicted VIP

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    35,486
    Likes Received:
    0



    It's a server-side problem. When ridiculously-accessed Web sites like MySpace load in the blink of an eye and the LPA takes forever to load, it's on the server's side. The LPA's the only Web site I have this problem with daily. (MySpace doesn't count because it sucks on a regular basis.) That's why I've been posting less and less over the last month or so. I can never access anything.
     
  14. #14
    Derek

    Derek LPAssociation.com Administrator LPA Administrator

    Joined:
    Jul 13, 2002
    Messages:
    41,874
    Likes Received:
    2,334



    We're probably gonna be upgrading to something better real soon. Just be patient :).
     
  15. #15
    Branden

    Branden hey! LPA Super Member

    Joined:
    May 2, 2004
    Messages:
    6,714
    Likes Received:
    0



    Oh lord.
    Another upgrade?

    By the way, I've never had a really noticable problem.
     
  16. #16
    Cale.

    Cale. Banned

    Joined:
    Jan 20, 2005
    Messages:
    2,723
    Likes Received:
    0



    When I first read this thread I thought it never happened to me but coming back, I recall it happens to me quite regulary. It's usually not annoying though, a quick refresh and problem solved.
     
  17. #17
    Evil Angel

    Evil Angel Ambient

    Joined:
    May 10, 2004
    Messages:
    1,037
    Likes Received:
    0



    yeah me too.Works fine on IE6
     
  18. #18
    emyly

    emyly freedom can be frightening if you've never felt it

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Messages:
    1,768
    Likes Received:
    0



    I have the same problem
     
  19. #19
    Christopher

    Christopher It's what you like, not what you're like. Über Member

    Joined:
    Jun 18, 2005
    Messages:
    12,081
    Likes Received:
    0



    I've never had this problem but sometimes when I go to LPA's home page I can't click forum,... I can't get those little windows down.
     
  20. #20
    Mark

    Mark Canadian Beauty LPA Administrator

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    24,861
    Likes Received:
    388



    I've had that problem once or twice. A refresh usually does the job.

    www.lpassociation.com/forums is my homepage, though, so I rarely do it. :lol:
     

Share This Page