OH! Kako nisam tako pracito. Sad nesma sta precas od. Od kakova pismo pricas od; i koji server? [/b][/quote] Nevermind
Filoloski. Smer Engleski <!--QuoteBegin--Zdarduzt@Sep 15 2005, 02:43 PM dravo ikalo irbi? [/quote] izgubi se
CAOOOOOOOOOOOOOO!!!! I eto mene... Uffff...1000 godina vas nisam videla! Bas sam vas se uzelela Ljubim vas!!! See ya!
Pa leeepo... Uf...bila sam svuda.Cim sam ozdravila krenula sam da svrljam.Nego nikako da se nateram da dodjem ovde. Ali evo me Pa,kako ste ljudi? Ti sad u oktobru na fax,a?
Pa leeepo... Uf...bila sam svuda.Cim sam ozdravila krenula sam da svrljam.Nego nikako da se nateram da dodjem ovde. Ali evo me Pa,kako ste ljudi? Ti sad u oktobru na fax,a? [/b][/quote] Idem za oko nedelju dana. Prvih par meseci planiram da ne radim ama bas nista i samo da se zezam. Sta ima novo kod tebe? Ja ti poslao poruku a ti ni da odgovoris. Stekas se za kredit...
Pa,svrni do mene Nista posebno.Sve je po starom. Nesto sam se smorila sad kada je skola krenula. Vec moram da strebam.Sutra pitaju istoriju i biologiju a ja pojma nemam. Nema spavanja nocas... Stvarno?!Nisam je videla...zavisi kada si je poslao.Ako je negde u avgustu onda mi nije ni stigla zato sto sam bila u selu,a tamo 064 nema signal. Je l' si kupio mobilni?(mislim svoj,posto si mi rekao da koristis burazerov) Ako jesi,pusti porukicu,pa da te memorisem. *edit* Ali sada nemam kredita...
Jeeee...kako si zloban. :angry: 'ladno je 389... tvoj broj! A ja pomislila da je to neka sasvim leva osoba.
Jeeee...kako si zloban. :angry: 'ladno je 389... tvoj broj! A ja pomislila da je to neka sasvim leva osoba. [/b][/quote] <div align=right> B) </div> <div align=right>Ne, ja sam skroz desna osoba </div>
ovakvi me fakat iritiraju... :wth: [/b][/quote] ...jel samo mene, pa ako staff ovde snalisu sta si sad rekla, onda bi te dali warning? Ivana! ...nisi mene nikda vidila, sta precas od?
<div align=right> B) </div> <div align=right>Ne, ja sam skroz desna osoba </div> [/b][/quote] Upravo tako... Cao Tomi!!!! Sta ima?